Meditation med Kristuskransen

DKK 25,00

En enkel introduktion til forståelse og brug af Kristuskransen, der er udviklet af den svenske biskop Martin Lönnebo. Hans bog om Kristuskransen og selve kransene kan købes på www.eksistensen.dk.

Forfatteren Lene Skovmark er uddannet teolog og sygeplejerske. Er ordineret i folkekirken og arbejder som underviser, retræteleder og åndelig vejleder. Se mere om hende på hendes hjemmeside www.aabentland.dk.
Lene Skovmark, præst og åndelig vejleder,
Areopagos Forlag
(2017),
Småskriftserien Perler på en Snor,
43 sider.

110 på lager

Email

Beskrivelse

Hvad er Kristuskransen? Og hvordan kan de farvestrålende perler i kransen være md til at give nyt liv til din trospraksis?

Det kan du læse mere om i dette hæfte, hvor præst og retrætevejleder Lene Skovmark deler sine erfaringer med Kristuskransen. Der er blandt andet en kort gennemgang af hver enkelt perle, ligesom der er forslag til, hvordan du kan bruge Kristuskransen alene og sammen med andre.

Dette hæfte er en del af en serie, som Areopagos udgiver under navnet “Perler på en snor”. Hæfterne omhandler emner, som alle hænger sammen med Areopagos’ arbejde indenfor religionsdialog og kristen trospraksis.

Yderligere information

Vægt 0.078 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Meditation med Kristuskransen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *